Meld deg på/av vårt nyhetsbrev.

Velg nærmeste spillested

  • Aukra
  • Aure
  • Averøy
  • Brattvåg
  • Herøy
  • Kristiansund
  • Molde
  • Nordfjoreid
  • Sandøy
  • Sjøholt
  • Skodje
  • Smøla
  • Stranda
  • Sunndalsøra
  • Surnadal
  • Sykkylven
  • Tingvoll
  • Ulsteinvik
  • Valldal
  • Vanylven
  • Vestnes
  • Ørsta
  • Ålesund
  • Åndalsnes

 
 
 
 
 
Platform shift
 
Platform shift
 
 


Last ned bildet i full størrelse: KafeKurt_32.jpg


Last ned bildet i full størrelse: KafeKurt_33.jpg


Last ned bildet i full størrelse: KafeKurt_30.jpg

Selskapsmeny

Vi i Kafé Kurt legger gjerne til rette for større arrangementer. Sammen med personell fra Teatret Vårt sørger vi for at deres selskap, kurs eller møtevirksomhet gjennomføres etter deres behov. Ønskes et arrangement i tilknytning til en teaterforestilling eller konsert, ta kontakt så lager vi et samlet opplegg.

Last ned vår selskapsmeny.


Forrett:

Einerøkt ørret fra Bud med sitrontimian salsa og pepperrotkrem kr. 115,-

Antipasti med parmaskinke, soltørket tomat, cocktail kapers, salat og balsamico kr. 115,-

Stekt scampi og kamskjell med fersk ingefær og chili kr. 135,-

Kremet hummersuppe med cognac, focaccia og hvitløksmør kr. 125,-

Suppe etter eget ønske med brød og smør kr. 105,-
(Soppsuppe, aspargessuppe, tomatsuppe, blomkålsuppe eller fiskesuppe)


Hovedrett fisk:

Gratinert klippfiskloins med surret bacon, vårløk og tomat anrettet på mandelpotetpuré kr. 288,-

Kafé Kurts klassiske bacalaogryte servert med hvitløksbruchetta og hjemmelaget aioli kr. 285,-

Smørstekt steinbitfilét med byggryn, bacon, brokkoli og ovnsbakte amadinepoteter, servert med kapers og rødvinssjy kr. 265,-


Hovedrett kjøtt:

Reinsdyrbiff med skogssopp, rosenkål, sautert perleløk, marinert pære og ripsgele servert med ovnsbakte amadinepoteter og rosmarinsaus kr. 388,-

Sitrontimian- og rosépepper-marinert oksefilét med smørdampet brokkoli, gulrotpuré, champignonsaus og amadinepoteter. kr. 365,-

Langtidsbrassert lammeskank med honningstekte rotgrønnsaker med friske urter, rødvinssjy og mandelpotetpuré. kr. 298,-

Svinefilet fylt med ostekrem og soltørket tomat servert med glaserte gulrotblomster, grillet asparges, rødvinssaus og fløtegratinerte poteter. kr. 316,-


Hovedrett vegetar:

Fylt sellerirot med ostekrem og soltørket tomat, servert med grillet paprika og champignon fylt med kremet spinat. kr. 225,-


Andre potetvalg: Fløtegratinerte poteter, ovnsbakte amadinepoteter, mandelpotetpuré, kokte poteter eller ris.


Dessert:

Mintrørte jordbær med hjemmelaget sitronsorbét kr. 98,-

Ovnsstekt nougat med hjemmelaget hasselnøttparfait kr. 98,-

Pavlova med vaniljekrem og friske bær kr. 105,-

Sjokoladefondant med hjemmelaget vanilje- og kaffeparfait kr. 98,-

Lune multer med vaniljeis og Lakka likør kr. 98,-