Denne kvelden vil du få en smakebit på noen av teatrets kommende forestillinger, samt kunstnerisk innslag. Vi tar opp igjen tradisjonen fra 1972 og arrangerer gratis kakelotteri på festen, der de som er tvillinger, gift med en tvilling, eller er født i tvillingene får ekstra fordel. Kvelden avrundes med forviklingskomedien Tvillingene. En slik kveld er en gylden anledning til å la flere få innblikk i hvordan det er å være teatervenn. Vi gleder oss og håper mange blir med på Høstfest også i år!

PROGRAM 11. NOVEMBER

Kl. 17.00  
Dørene åpner

Kl. 17.30  
Velkommen

Kl. 17.45  
Festmiddag med musikalske innslag og smakebiter på en av vårens forestillinger. Kafe Kurt.  
Årets festmiddag er retten Kyss fra havet med lettstekt torskeloin servert med scampi, blåskjell, rosettkål, havskum og surdeigchips. 
Til dessert serveres Tartelett med sitron og marengs med bringebærparfait og jordbærcoulis.

Kl. 20.00 
Tvillingene. Vi feirer 50-årsjubileum med en ny versjon av den aller første forestillingen Teatret Vårt satte opp. Regissør Kjetil Bang-Hansen har børstet støv av manuset fra 1972 og flyttet det til vår tid. Et stjernelag fra den opprinnelige forestillingen og nye krefter inviterer til en jubileumsforestilling med latter, gøye sprell og gjensynsglede! Varighet ca. 1 time og 30 minutter (ingen pause).

BILLETTER
Billettpris for Høstfest er kr. 700 (inkl. avg) | Ordinær pris kr. 870 (inkl. avg)
Festpakken inneholder festmiddag med kunstneriske innslag og jubileumsforestillingen Tvillingene. Arrangementet er for teatervenner (med venner).
Billetter til Høstfest kan kjøpes HER
Du kan også kjøpe billetter i billettluken eller reservere på e-post til billett@teatretvart.no | Siste frist for billettkjøp er 1. november