Du får også en liten smakebit på et par av teatrets kommende forestillinger – her blir det blant annet musikalske innslag. Vi sier ikke mer enn at det er noe vi gleder oss til å presentere! Kvelden avrundes med årets julekomedie Grevinnen og hovmesteren 2.0. En slik kveld er en gylden anledning til å la flere få innblikk i hvordan det er å være teatervenn. Vi håper mange blir med på Høstfest også i år!

PROGRAM 18. NOVEMBER

Kl. 17.00  
Dørene åpner

Kl. 17.30  
Velkommen

Kl. 17.45  
Festmiddag med musikalske innslag og smakebiter på kommende forestillinger. Kafe Kurt.  
Middagen i år er grillet lammecarré servert med ovnsbakte broccolini og fennikelchips, chili gulrotpuré, fløtegratinerte poteter og rødvinssaus.  
Til dessert får vi skogsbærparfait servert med mandelflarn og bringebærcoulis. 

Kl. 20.00  
Førpremiere på Grevinnen og Hovmesteren 2.0! Teatret Vårt
- Det blir ikke jul før vi har sett den påseilede hovmesteren rope «schkål» og snuble over tigerskinnet. Så hva skjer når to skuespillere – som faktisk aldri har sett Grevinnen og hovmesteren - skal fremføre sketsjen på firmajulebordet?! Regissøren blir forhindret fra å møte til prøve, og det er overraskende lite som blir forklart i manus. Hvordan skal de mer og mer fortvilte skuespillerne komme i havn med underholdningsinnslaget? Publikum kan storkose seg med å ha fasiten til denne klassikeren og samtidig oppleve skuespillernes fantasifulle og iherdige forsøk på å få et presentabelt resultat.
Varighet ca. 1 time og 15 minutter (ingen pause).

BILLETTER
Billettpris for Høstfest er kr. 650 (inkl. billettavgift).
Festpakken inneholder festmiddag og førpremieren på Grevinnen og Hovmesteren 2.0. Arrangementet er for teatervenner (med venner).
Billetter til Høstfest kan kjøpes HER
Du kan også kjøpe billetter i billettluken eller reservere på e-post til billett@teatretvart.no | Siste frist for billettkjøp er 10. november