Ane Brun kommer fra Molde og har en sterk tilknytning til regionen, naturen og menneskene her i Møre og Romsdal. Hun har staket ut en helt egen kurs i norsk pop, som en stor, folkekjær artist med et eget kunstnerisk uttrykk, en helt egen signatur og tydelige visjoner bak alt hun gjør. Når vi nå bringer hennes musikk til teaterscenen er det en ekstra dimensjon at Ane selv oversetter tekstene. Det er Teatret Vårt sitt ensemble som står på scenen i den nye forestillingen. Ane deltar tett i utviklingen av forestillingen, men deltar ikke selv på scenen.

Fem mennesker møtes på en bryllupsfest på et samfunnshus. De er alle gjester i bryllupet og kjenner ikke hverandre fra før. Når vi går inn i forestillingen er festen i full gang. Et band spiller og det danses mens kvelden går over i natt. Underveis oppstår det uventede møter og situasjoner som gjør at de ulike karakterene må gjøre store valg som får konsekvenser for livene de lever. Søvnløst veves Ane Brun sin musikk mellom dem, som drømmer, som lengsler, som forløsninger.

Musikalen er tro mot Anes musikalske verden, men tilfører samtidig et nytt blikk og forløser det hele med skuespillere og orkester på en teaterscene. Vi kjenner igjen Ane og vi oppdager samtidig nye sider ved hennes musikk og tekster.

Alt starter et sted 
alt starter med en
alt kommer fra noe 
alt starter med en

Ane Bruns personer og låter er utgangspunktet for den nyskrevne musikalen. Ane oversetter selv sine egne sanger til dialekt. Regissør Nina Wester skriver et helt nytt manus og musikalsk ansvarlig Simon Revholt arrangerer låtene for teaterrommet. På scenen står Teatret Vårt sitt ensemble sammen med et orkester sammensatt for anledningen.

Manus og regi Nina Wester
Scenografi og kostymedesign Daniel Åkerstöm-Steen
Musikalsk ansvarlig Simon Revholt
Premiere 6. mars 2021 på Teatret Vårt, Molde
Turne i Møre og Romsdal våren 2021

Billettene legges ut september 2020