Hva ønsker du å formidle med forestillingen? 
Først og fremst så vil jeg presisere at det er en tekst jeg skal fremføre, jeg vil ikke gå så langt som å kalle det en forestilling enda. Teksten kommer til å være et resultat av at Fredrik Høyer, forfatter og dramatiker, fungerer som en slags fødselshjelper for å forløse min egen tekst. Det kommer til å handle om å ta vare på øyeblikkene samtidig som man tør å se verden i øya.

Hvorfor bør vi velge å se denne  forestillingen? 
Forhåpentligvis kommer det til å bli en veldig fin tekst. I skrivende stund ser det veldig lovende ut. Det er dessuten premiere både på teksten og meg som tekstforfatter. Så det er jo en kjempebegivenhet, i alle fall for meg.

Hva er ditt forhold til Teatret Vårt? 
Jeg har gjort tre ulike forestillinger ved Teatret Vårt og har virkelig stortrivdes! Masse bra folk som jeg kommer til å savne når jeg nå har flyttet til Oslo. Jeg vil jo også benytte anledningen til å takke Teatrets Venner for stipendet som gjør at jeg har kunnet samarbeide med Fredrik Høyer og jobbe frem teksten jeg skal fremføre på Teaterfest.

Hva opptar deg for tiden?
Privat har jeg nettopp blitt far så det opptar meg en hel del. Profesjonelt så har jeg flyttet til Oslo og kastet meg ut i frilanstilværelsen. På det helt overordnede planet er det nok utfordringen rundt miljø og trusselen mot mangfoldet i naturen som bekymrer meg. Jeg prøver å fly mindre og sortere plasten min. Forøvrig synes jeg at alle kjøpesentre burde ha en blomstereng på taket, heia humlene!