Teatrets Venner har gleden av å invitere medlemmer til busstur 4. februar 2020, hvor vi skal se den verdensberømte musikalen Spelemann på taket under Operafestukene i Kristiansund.

Styret i venneforeningen har gjennom flere år fått oppfordring fra medlemmer om å arrangere fellestur til teateropplevelser. Dette er en fin anledning å bli kjent med andre i venneforeningen og vi håper medlemmene i venneforeningen har lyst å være med på dette gode tilbudet.

PROGRAM 4.2.2020

Kl. 16.45  Oppmøte Gørvellplassen (ved trappen på Plassen). 

Kl. 17.00  Felles avreise med buss.  Helge Drågen er vår sjåfør. På turen vil det bli utdelt en liten matpakke (smakfulle wraps fra Kafe Kurt) og en farris.

Kl 18.30  Kort orientering om forestillingen v/representant fra Operaen i Kristiansund

Kl 19.00  Spelemann på taket Forestillingen varer ca. 3 timer. 

Kl. 22.00  Hjemreise (umiddelbart etter forestillingen).

Pris  kr 675,- pr person  Inkluderer buss, matpakke og billett til forestillingen.

Påmelding og betaling Begrenset antall plasser, din påmelding er gjennomført når du har betalt for turen.  Turen betales enten i billettluken på Plassen eller ved å benytte VIPPS. Kr. 675 per person betales til #130943 (Teatret Vårt). Merkes Operatur.

PS! Det er begrenset antall plasser i bussen, du vil få beskjed via e-post hvis det ikke er flere plasser tilgjengelig. Du vil i såfall få refundert det innbetalte beløpet.

Les mer og meld deg på her