Hopp til hovedinnhold

Afternoon Tea

à la Kurt

Fjorårets Afternoon Tea arrangement ble utsolgt før vi rakk å trekke pusten - derfor er vi superglade for å invitere til to nye herlige ettermiddager med Afternoon Tea i løpet av våren!

Kjøkkenet lager en hjemmelaget Afternoon Tea meny à la Kurt. Det serveres minisandwiches, scones og lekre kaker. Du får ulike sorter te, og i tillegg vil det bli anledning til å kjøpe et utvalg av gode musserende viner. 

Teatret Vårt og Kafé Kurt har laget sin egen moderne utgave av det gamle engelske konseptet. Vi inviterer til en herlig og glad Afternoon Tea – inviter med vennegjengen, finn gjerne fram finskjorta eller kjolen - finstasen fortjener å komme oftere ut av skapet! Viktigst er likevel muligheten til å samles - og den gode stemninga med smakfull mat og mjuk svingende musikk. 

Søndag 19.3
Søndag i Teaterfest triller vi frem flygelet og har med oss en av regionens dyktigste pianister, Arne Torvik, som spiller herlige jazzstandardlåter. Det setter stemningen og løfter atmosfæren slik bare levende akustisk musikk kan. 

Bordplassering:
Vi plasserer alle som kjøper billetter samlet, på samme bord. Merkes med billettkjøpers navn. 
Ønske om bordplassering ellers kan sendes til: billett@teatretvart.no

Vi kan dessverre ikke tilby glutenfritt alternativ på disse arrangementene. 

Velkommen!