Gisle Børge Styve Trio

Teaterfest 2021

Gisle Børge Styve Trio er i full gang igjen med konserter, nye innspillinger og stort pågangsmot! De gleder seg voldsomt til presentere nytt stoff og møte sitt publikum som de ikke har sett på så lenge.

Musikken er fremdeles melodisk, vakker og groovy, med trestemte koringer og variert instrumentering. I sentrum står Gisle Børge Styves varme vokal og lekne piano, ledsaget av Per Willy Aaseruds trompet og Helge Harstads bass. Trioens spennende musikalske arrangementer gir også plass til ukulele, melodika, fiolin, perkusjon og slide-bass! Samspillgleden er stor, trioen koser vettet av seg og det smitter fort over på publikum. Deres stadig voksende publikum reiser alltid hjem etter konsertene med et smil om munnen og fløyel om hjertet. En konsert med trioen omtales av flere som ”ren terapi av absolutt høyeste karakter”, og publikum får mulighet til å både le og gråte. 

Teater og tapas
I forbindelse med forestillingen tilbys en spennende tapasmeny i Kafé Kurt. Kjøp billett til ønsket forestillingsdato og velg tapas som et tilleggsprodukt. Dersom du allerede har kjøpt billett, kan tapas likevel bestilles på nett. Det er også mulig å bestille ved å kontakte billett@teatretvart.no

Kjøp billett

Varighet 1 time og 20 minutter

fredag 22.10. kl 19.00
Gisle Børge Styve Trio
Teatret Vårt, Molde