HipHåp

Battle om livet og musikken

Kan musikalske minner egentlig gjenskapes? Hilde og Håkon battler med musikken og livet i potten. Morsomme historier, gode og rare minner sammen med godlåter og mooves.

Hiphopen er like gammel som Hilde og Håkon. Sammen reiser de tilbake i musikalske og koreografiske minner fra tida da de ble kjent. Historien deres trer frem samtidig som nye ting og hendelser dukker opp. Var Håkon virkelig den første i Norge som ble tatt for tagging? Hvem er denne Frank som Hilde referere til hele tiden - var ikke han en heavy metall dude

Dette er en pilot-forestilling der Bjørnar Lisether Teigen og Kjersti Botn Sandal utforsker hiphop kulturen med rap, breaking, sang og street dance. 

Hiphop består av rapping, DJ-ing, breakdance og graffiti hører og oppstod i New York, særlig bydelen Bronx, på 1970-tallet og hadde sin storhetstid i Norge mot slutten av 1990-tallet. I denne forestillingen utforsker Bjørnar Lisether Teigen og Kjersti Botn Sandal dette universet og gir oss et humoristisk innblikk i en særegen populærkultur. 

Kjøp billett

Varighet ca. 45 minutter

Av
Bjørnar Lisether Teigen

Musikk
Erik Teigen

Koreograf 
Nikita Kistochka

Med
Kjersti Botn Sandal og Bjørnar Lisether Teigen

fredag 27.1.23 kl 20.00
HipHåp
Storyville, Molde
lørdag 28.1.23 kl 19.00
HipHåp
Storyville, Molde
onsdag 1.2.23 kl 20.00
HipHåp
Teaterfabrikken, Ålesund
fredag 3.2.23 kl 20.00
HipHåp
Storyville, Molde
fredag 10.2.23 kl 19.30
HipHåp
Kulturfabrikken, Kristiansund