Lev sjøl

En guide til livet med Joni Mitchell og Jan Eggum

Med humor, alvor og selvutlevering prøver skuespiller og sanger Julie Støp Husby å nærme seg de store spørsmålene i livet.

Alle mennesker har to grunnleggende, basale ting felles: Vi blir alle født, og vi skal alle dø. Midt i mellom de to punktene utspiller livet seg, og det er nettopp dét store rommet Julie Støp Husby synes er så abnormt skummelt. Hun er kanskje unaturlig redd for det meste, i hvert fall for det de fleste mennesker tilsynelatende finner helt naturlig. Eller er vi alle egentlig like redde? I konsertforestillingen Lev sjøl – En guide til livet med Joni Mitchell og Jan Eggum prøver skuespiller og sanger Julie Støp Husby med humor, alvor og selvutlevering å nærme seg de store spørsmålene i livet, ved hjelp av to av vår tids kanskje største visekunstnere, Jan Eggum og Joni Mitchell. Kan disse gi oss noen svar, og hva har de til felles?

Lev sjøl hadde premiere på Oslo Nye Teaterkjelleren i mars 2017 og fikk så god mottagelse at det ble spilt ekstraforestillinger i august samme år. Siden den gang har forestillingen spilt på flere scener i Oslo, gjestet Gamle Ormelet på Tjøme og Haugesund Teater, før den i 2019 ble booket som gjestespill på Nationaltheatret. Julie Støp Husby har skrevet manus og Simon Revholt har skrevet de musikalske arrangementene - der man har flyttet de kjente låtene over i et felles stilmessig landskap og gitt dem ny, musikalsk drakt. Bandet består, i tillegg til Revholt (piano), av Jo Fougner Skaansar (bass) og Morten Michelsen (blås). 

Lev sjøl er produsert med støtte fra Kulturrådet og Fond for utøvende kunstnere.

Det e hardt å være bitch banner kan kombineres med julebord.png

Kjøp billett

Varighet ca. 1 time

Av og med
Julie Støp Husby

Piano
Simon Revholt

Bass
Jo Fougner Skaansar

Blås
Morten Michelsen

fredag 9.12. kl 19.00
Lev sjøl
Teatret Vårt, Molde
lørdag 10.12. kl 19.00
Lev sjøl
Teatret Vårt, Molde