Musikk folkens!

Heine Totland & Gisle Børge Styve

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999, og etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen.  I 2014 laget de publikumssuksessen, Musikk e komme for å bli, hvor de forente sin musikalitet, humor, grenseløse energi og ren skjær glede. 

Musikk folkens starter der deres forrige forestilling sluttet. Dere får høre nye livsglade og humoristiske, men også ektefølte versjoner av sanger vi alle kjenner. Musikk folkens er en musikalsk humorforestilling av høy kvalitet. Styve & Totland briljerer med sin musikalitet og evne til å få frem en god latter i møte med publikum. Denne gangen utvides også det musikalske bildet/uttrykket i betydelig grad. Gisle Børge har gått til anskaffelse av ny mandolin,et praktfullt orgel, et Hammond B3 fra 1959, med krakk og pedaler! . Du kan glede deg, nå blir det Musikk Folkens! - igjen.

Kjøp billett

Varighet 80 minutter

lørdag 21.3. kl 18.00
Musikk folkens!
Teatret Vårt, Molde