Peer på pub

Musikkteater

​«Peer på Pub» er drikke, teater og konsert i skjønn forening. Her blir man kjent med Peer Gynt i en avslappet og morsom setting. Publikum sitter ved kafébord og kan kjøpe seg noe godt i glasset, mens Peer broderer ut myten om seg selv, pianisten spiller og idealkvinnen Solveig synger.

Lerkefugl produksjoner har hatt stor suksess med dette nykomponerte konseptet i Telemark og resten av landet, og nå kan du altså møte dem i spesiallaget bar i Storyville her på Plassen. Ibsens mesterverk rommer nemlig alt det et godt barbesøk skal inneholde; den gode samtalen, livsforlengende latterkuler, magisk musikk, heftig festing og spørsmålet om du har gjort de rette valgene i kjærlighetslivet og verden generelt.

Med Peer På Pub har Lerkefugl produksjoner forsøkt å gjengi hele Ibsens Peer Gynt på en effektiv, morsom, underholdene, avslappa måte – med fantastisk musikk (både Griegs klassikere, The Doors, Prince, og nye komposisjoner).

Lerkefugl produksjoner har skapt en Peer Gynt som alle kan like. I Storyvilles avslappa setting får du deilig musikk, fantastiske skuespillere, Ibsens geniale tekst i oppdatert utgave, alt sammen mens du sitter ved pubbordet med noe godt i glasset. Ta med deg en god venn du kan diskutere livet ditt med etterpå.


Kjøp billett

Varighet Ca. 2 timer og 30 min inkl pause

Regi
Ida Høy

Med 
Martin Karelius Østensen, Hanne Korbrekke Askeland, Johanne Fossheim og Henrik Hoff Vaagen

Pianist
Tor Egil Braseth

Komponist/arrangør
Espen Gjelstad Gundersen

Kostymedesign
Gjøril Bjercke Sæther

Maskedesign
Heidi Elisabeth Rød

Kostymesøm
Else Ciljan Jakobsen

Produsent
Hadle Reisæter v/Lerkefugl Produksjoner

 

onsdag 18.3. kl 21.00
Peer på pub
Storyville, Molde