Riksteatret - Jungelboken

Velkommen inn i en magisk og frodig jungel for hele familien!

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av Jungelboken, aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen. Når Teater Innlandet og Riksteatret nå forener krefter, har vi valgt oss en norsk musikalversjon skrevet av ringrevene Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med populære Svein Gundersen som komponist. 

Dette er en versjon som flere ganger har vært oppført med stor suksess ved andre teatre, og mange av sangene er blitt kjente slagere. Nå er turen kommet til et publikum over hele landet, i en splitter ny oppsetning signert show-mannen Arvid Ones. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk!

Kjøp billett

Varighet ca. 2 timer (inkl. pause)

Målgruppe Barn

Regissør
Arvid Ones

Scenograf
Kristin Bengtson

Kostymedesigner
Christina Lovery

Lysdesigner
Kåre Nordseth 

Musikalsk ansvarlig
Ket Iren Lødemel

Koreograf
Therese Slob

Medvikende
Lars Henrik Aarnes, Lars Halvor Andreassen, Anne Bolette Stang Eng, Julia Küster, Sebastian Skytterud Myers, Thomas Jørstad Pettersen og Ida Holten Worsøe


torsdag 3.10. kl 18.00
Riksteatret - Jungelboken
Teatret Vårt, Molde
Få billetter
fredag 4.10. kl 18.00
Riksteatret - Jungelboken
Teatret Vårt, Molde
Få billetter