Riksteatret - LIV

Et møte med Liv Ullmann.

Om livet, karrieren og alt hun drømmer om gjøre.

Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med LIV skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for publikum over hele landet får møte henne der de selv bor. Møt henne på scenen i en åpenhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov.

-Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i Lang dags ferd mot natt på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80). -Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.

LIV blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.

Kjøp billett

Varighet 1 time og 15 minutter

Regissør
Bentein Baardson

Konseptutvikler og regiassistent
Einar Bjørge

Scenograf
Nora Furuholmen

Lysdesigner
Øyvind Wangensteen

Videodesigner
Anders Åhslund

På scenen
Tom Remlov og Liv Ullmann

Forestillingen er produsert av
Riksteatret i samarbeid med Nationaltheatret

fredag 11.10. kl 19.00
Riksteatret - LIV
Teatret Vårt, Molde