Hopp til hovedinnhold

Riksteatret - Nei og atter nei

Nina Lykke sparer ikke på kruttet når hun tar tidsånden på kornet og får oss til å le av oss selv. Gled deg til en nådeløs satire over våre liv!

Ingrid og Jan har vært gift i et kvart århundre og bor i en villa med de to sønnene sine. Guttene er store nok til å regnes som voksne, men oppfører seg som hotellgjester. For Ingrid har både familielivet og læreryrket mistet glansen.

Jan, derimot, får opprykk til avdelingsdirektør i departementet og blir overmannet av en ny og energisk giv. Og av den langt yngre rådgiveren Hanne, som er i ferd med å bli akterutseilt på familiefronten. Det er på tide å ta grep.

Nei og atter nei er en skarp, morsom og ubehagelig roman om kjernefamiliens kår i et samfunn hvor øyeblikkets lyst er den edleste ledestjerne og ingenting er så drøyt at det ikke kan forsvares med individets trang til frihet.

Med kritikerroste Maren E. Bjørseth i registolen og Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu på scenen, kan ikke dette bli annet enn en fest av en forestilling, som mange vil kjenne seg så altfor godt igjen i. 

Kjøp billett

Premiere Oslo / Nydalen 16. feb 2023

Varighet 2 timer (ingen pause)

Av Nina Lykke

Dramatisert av Liv Heløe

Regissør
Maren E. Bjørseth

Dramatiker
Liv Heløe

Scenograf
Signe Gerda Landfald

Kostymedesigner
Marianne Sembsmoen

Lysdesigner
Ingrid Skanke Høsøien

Lyddesigner/komponist
Alf Lund Godbolt

Dramaturg
Kristofer Blindheim Grønskag

På scenen
Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu

Produsert av Riksteatret

mandag 20.3. kl 19.00
Riksteatret - Nei og atter nei
Teatret Vårt, Molde
Utsolgt