Syng med oss

Sammen bygger vi landet med sang!

Kjente og kjære sanger fra 80- og 90-tallet danner rammen for denne forestillingen. Vi feirer sangens berusende kraft sammen med lokale kor, og inviterer til en festaften til ære for den norske sangskatten!

Det er lett å bli oppgitt når man blir bombardert med nyheter om en kald og kynisk verden. Heldigvis er det annet enn grådighet og maktsyke i hjertene til folk flest. Kom deg opp av sofaen, kom deg ut av ekko-kammeret. Bli med! 

Skuespillerne har dannet et eget kor for å synge frem verdifellesskap og reflektert nasjonalisme. De har valgt et repertoar som er kjent for folk flest – og spør seg om korsang kan redde verden? 

Innerst i sjelen, Slipp mine fløyter fri, Kor er alle helter, Svake menneske, Ei krasafaren steinbu, Splitter pine, Sammen for livet, Det hainnle om å leve, Livet er for kjipt, Sommerfuggel i vinterland, Eg ser, Blodig alvor …  

Sangene forteller historier om hvem vi er og tar oss med på et dykk inn i den norske folkesjela. Vitenskapen har slått fast at sang er medisin. Å synge får hjertet til å slå raskere og det utløser lykkehormoner. Å synge sammen med andre gir oss følelse av å høre til, derfor blir det selvfølgelig også allsang!


Syng med oss  drar på turné i Møre og Romsdal i løpet av april og mai. 

Kjøp billett

Premiere 6. mars

Varighet Ca 1 time og 45 minutter (inkl. pause)

Av
Tormod Carlsen

Regi
Tormod Carlsen

Scenograf
Thomas Bjørnager

Medvirkende
Sara Fellman, Bjørnar Lisether Teigen, Lars Melsæter Rydjord, Hugo Mikal Skår, Johanna Mørck, Line Brå Johansen, Daniel Karlsson.

onsdag 6.3. kl. 19.00
Syng med oss
Teatret Vårt, Molde
søndag 28.4. kl. 19.00
Syng med oss
Arbeideren kulturhus, Ålesund