Workshop dans

for viderekomne danseelever

I forbindelse med forestillingen STATE med Ingri Fiksdal kompani holder vi workshop for dansere i samarbeid med Molde kulturskole og Dansenett Norge.

Workshopen holdes av danseren Louis Schou-Hansen. Han vil arbeide med repertoar fra forestillingen STATE. STATE er en blanding av danseforestilling og konsert, og springer ut av en omfattende utforskning av rituelle danser fra forskjellige steder og tider. Fokus i arbeidet ligger på hva slags tilstander (på engelsk: states) disse danserne kan produsere, både hos utøverne og hos publikum.

Louis Schou-Hansen f. 1992 Aarhus, Danmark. Louis er utdannet ved The Royal Danish Ballet School og Kunsthøgskolen i Oslo 2015. Han har arbeidet freelance for forskjellige koreografer og kunstnere som Eva Cecilie Richardsen, Bente Alice Westgaard, Runa B. Skolseg, Edhem Jesenkovic, Dansk Danseteater, Yaniv Cohen og Andrew Amorim. Siden 2016 har han jobbet som utøver for Ingri Fiksdal i hennes tre seneste produksjoner. Louis arbeider også med egne prosjekter, alene og i forskjellige samarbeid med bland andre Harald Beharie.

Påmelding workshop: send en epost til marianne@teatretvart.no
Elever i Molde kulturskole meldes på via danselærer.

Arrangementet er i samarbeid med Molde kulturskole og Dansenett Norge.

Gratis

Varighet 1 time 30 minutt

Målgruppe Fra 13 år

lørdag 21.3. kl 13.00
Workshop dans
Molde kulturskole, Molde