Billetter Teatret Vårt

Oversikt over alle forestillinger både i Molde, Ålesund og på turne finner dere herBillettkontor Molde

Telefon 71 24 02 90
Epost billett@teatretvart.no
Adresse Plassen, Gørvellplassen 1

Åpningstider
Billettluken er sommerstengt frem til 22. august.
Ordinær åpningstid er:
Tirsdag til fredag 15.30 - 17.30 eller fra en time før forestillingen begynner. Billettkontor Ålesund

Billetter kan hentes/kjøpes på bibliotekene i sentrum og på Moa, eller på spillestedet en halv time før forestillingen begynner.
Epost billett@alesund.kommune.no

Billettinfo

Informasjonen nedenunder gjelder primært Teatret Vårt sine arrangement på Plassen. Kontakt gjeldende spillested for spørsmål knyttet til spillesteder på turné.

Priser

Ordinær billettpris kan variere fra forestilling til forestilling.
Normalpris på Teatret Vårt sine forestillinger er kr. 430 (inkl. avg). Familieforestillinger kr. 200 (inkl. avg).
Billettpriser finner du på siden der forestillingen er presentert.

Gruppepriser
Teatret Vårt og Riksteatret: Gruppepris dersom 10 eller flere.
Alle barneforestillinger: Gruppepris dersom 4 eller flere.

Rabatter

Studenter får studentpris ved gyldig studiebevis. Rabatten er 50% ved ordinære forestillinger produsert av Teatret Vårt. 

Teatret Vårt deltar i prosjektet Kulturkort for ungdom satt i gang av Kulturdepartementet. Dette er en rabattordning for ungdom i alderen 16-20 år. Ved å vise gyldig legitimasjon vil ungdom oppnå 50% på ordinær billettpris ved Teatret Vårt. Rabatten er personlig, og hver enkelt ungdom får derfor bare kjøpe en billett. For mer informasjon, se Møre og Romsdal fylkeskommunes hjemmeside

Honnør Personer over 67 år eller personer med trygdekort får billett til honnørpris ved å vise gyldig legitimasjon. Meld fra i billettluken dersom du har spesielle behov.

Mobo-medlemmer får gruppepris på kjøp av inntil to enkeltbilletter på Teatret Vårts egenproduserte forestillinger.

Ansatte i HELSE M&R får rabatt på kjøp av inntil to enkeltbilletter på Teatret Vårt sine egenproduserte forestillinger.

Coop medlemmer får rabatt på billetter hos Riksteatret
Kr. 100 rabatt på voksenforestillinger og kr 50 i rabatt på barneforestillinger. Rabatten får du i billettluken ved å fremvise medlemskort og nettkjøp ved å taste oppgitt kode. 

Gavekort

Gi teateropplevelser i gave!
Gavekort kan kjøpes i billettluken eller på nett og kan brukes på valgfrie forestillinger og gjestespill ved Teatret Vårt i Molde. Kortet kan brukes som betaling både i billettluke og ved nettkjøp. Ved nettkjøp taster man inn gavekortnummer ved betaling, og eventuell restverdi blir utstedt som nytt gavekort og automatisk tilsendt via epost. Gavekortet kan ikke utbetales i kontanter. Gavekortet er gyldig i to år fra kjøpsdato. Kjøp gavekort her

Universell tilrettelegging

Rullestol.
Alle lokaler på Plassen er tilgjengelig for rullestolbrukere og det blir holdt av plasser til rullestolbrukere på hver forestilling. Gi beskjed i god tid ved billettbestilling om du er rullestolbruker, og henvend deg til en av våre teaterverter ved ankomst, så hjelper de deg til din plass.

Teleslynge. 
Vi har installert et nytt system for teleslynge for alle som bruker høreapparat. Henvend deg til en teatervert ved ankomst, så får du låne en halsslynge. Denne leveres også til teatervert etter forestillingen.

Ledsagerbevis 
Ordninga med ledsagerbevis gjelder alle forestillinger ved Teatret Vårt. Billetter med ledsagerbevis må bestilles i billettluken. Ta kontakt på telefon eller epost. Meld fra i billettluken om du har spesielle behov.

Skole

Elevgrupper i regi av skolen (min. 10 personer) får spesialpris på de fleste forestillinger. Kontakt solveig@teatretvart.no for informasjon og gruppebestilling. Teatret Vårt har egne tilbud og formidlingspakker på utvalgte forestillinger. Les mer

Gruppebestilling

For grupper over 20 personer kan vi gjerne skreddersy egne opplegg.
Vi har også serveringstilbud i forbindelse med forestillinger.

Ta kontakt med marked@teatretvart.no | 71 24 02 90 for et uforpliktende tilbud.