Da e va lita

med Astrid Overaa

Da e va lita va byen vår litt annerledes. Vi sang andre sanga og leika andre leika. På lørdagskvelden hadde vi ikkje taco eller pizza, men mamma mi laga gode skive med fiskepudding og majones-smilefjes på. Så hørte vi på Barnetimen på radio. Da e va lita gikk tida litt saktere. Eller gjorde den egentlig det?

Bli med når Astrid Overaa synger og forteller om hvordan det var å være liten før - i «gamle dager». Med utgangspunkt i egen oppvekst i Ålesund, mimrer Astrid tilbake på både morsomme og såre historier sammen med viser og sanger som har fulgt henne. Sangene blir akkompagnert på piano av Jan Gunnar Åkre.

Astrid og Teatret Vårt har en felles historie, og hun har fulgt teatrets forestillinger fra oppstarten. Slik er det for mange publikummere her i fylket. Da Tvillingene spilte i Ålesund høsten 1972 vant Astrid kringla som ble loddet ut i pausen, samtidig som magien og fantasien i forestillingen tente interessen for teater. Siden har Teatret Vårt hatt glede av å samarbeide med Astrid i flere forestillinger, og historien til teatret og Astrid veves sammen.

Astrid Overaa har laget en personlig og varm fortelling om oppveksten i Ålesund, første møte med Teatret Vårt, nissene i utstillingsvinduene i Ålesund sentrum, om skogen ved Aksla som lekeplass, turen med rattkjelke etter veien ned gamlebakken og om de tøffeste som turte å dingle etter bussen.  - Og alt uten hjelm og knebeskyttere! 

Da e va lita passer for både store og små – og gjerne store og små sammen.

Kjøp billett

Varighet ca 50 minutter

Passer for Alle

Av og med
Astrid Overaa

Musiker
Jan Gunnar Åkre (piano)

Regikonsulent
Kjersti Botn Sandal

tirsdag 6.12. kl 18.00
Da e va lita
Storyville, Molde