Julebord på Plassen

Del en morsom opplevelse med venner og kollegaer - Hesthagen er tilbake!

Vi fortsetter suksessen med å tilby humor til julebordet, og i år kan vi glede oss til gjensyn med selveste Olav Hesthagen. I år planlegger han tidenes julefeiring, men forarger seg over at alt er blitt så dyrt. Planen er å pynte til jul på billigst mulig måte og med kortreiste produkter.

hesthagenjul_liggende_m_tittel.jpg

For å komme i skikkelig julestemning finner Hesthagen frem motorsag og tømmerstokk. Her skal det lages julestjerne, granpynt, lysestaker, samt egenbrygget juleøl og alt annet som hører julen til. Og alt skjer på scenen. For å krone det hele har han invitert den operasyngende naboen Iver, som skal synge julen inn. Det han ikke forteller er at O Helga Natt er bannlyst.

Det er duket for tidenes julefeiring. Problemet er bare at det viser seg at Olav Hesthagen og Iver er uenig om hvordan julen egentlig skal feires, hvilke sanger som skal synges og hva man egentlig kan gi som gaver. Får vi egentlig høre O Helga Natt? Og hvorfor vil ikke Olav Hesthagen høre akkurat den sangen? 

Velkommen til det som skal vise seg å bli O Helga Nach.

God jul.


Julemat i Kafé Kurt

Etter forestillingen inviteres dere til bords i Kafé Kurt, hvor dere tilbys en innholdsrik buffét med tradisjonell norsk julemiddag eller vegetar, kaffe og et fristende dessertbord. 

Velkommen til Julebord på Plassen!

Kjøp billett

Julebord 2023
Fredag 1.12 kl. 19.00
Lørdag 2.12 kl. 19.00
Fredag 8.12 19.00
Lørdag 9.12 kl. 19.00


Pris 
1.12 og 2.12
kr. 1180,- inkluderer forestilling, julebuffét og live musikk etter forestilling.

8.12 og 9.12
kr. 1030,- inkluderer forestilling og julebuffét.

Vi har også et vegetartilbud. 

Informasjon og bestilling
marked@teatretvart.no 
71 24 02 80