- Å lage godt teater betinger at man har gode skuespillere, sier teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag ved Teatret Vårt. Ansettelsen av Amalie, Sara og Johanna er en viktig beslutning for Teatret Vårt. De har alle tre kvaliteter som vil berike og utfylle det kunstneriske ensemblet og styrke kontakten mellom teatret og publikum i hele fylket. Vi er svært glade for at de har takket ja til tilbudet om nye kontrakter.

Sara Fellman og Johanna Mørck har begge jobbet på Teatret Vårt siden 2015, og har opparbeidet seg en sterk posisjon på teatret.

- Vi er glade for å innlemme Johanna og Sara i vårt faste ensemble ved regionteatret. Begge har hatt mange spennende roller og bidratt til gode teaterforestillinger rundt om i fylket, i tillegg har de hatt en kunstnerisk utvikling som gjør det naturlig å tilby dem en permanent kontrakt med oss, sier teatersjefen. 

 Amalie Sofie Ibsen Jensen har nå fått et åremål ut 2020. Amalie gjorde suksess i forestillingen Mio, min Mio som ble belønnet med Heddapris for beste barneforestilling.

- Jeg er veldig glad for at Amalie vil være med i et lengre perspektiv, sier Vera Krohn Svaleng, kunstnerisk leder for avdelingen scenekunst for barn og unge ved Teatret Vårt. Amalie er en sterk og allsidig skuespiller med lokal tilknytning. Allerede til våren får hun en sentral rolle i forestillingen Deilig er jorden. Vi er heldige som kan inkludere henne i den kunstneriske planleggingen framover, avslutter Krohn Svaleng.