Virvelvind - Ane Bruns låtunivers rått og direkte.

Stykket var – som tittelen antyder – en virvelvind av en visuell og musikalsk reise, på godt og vondt. Vi fikk være med på reisen fra et famlende og nervøst første møte på nachspiel til festen midt i livet der alle var tilsynelatende lykkelige og ubekymrede før nachspielet byr på bitre realiteter, sorger og gleder, lyster, lengsler og savn som gjør livet til det det er for de fleste.
Imponerende oversettelse av låtene som jeg synes bragte oss nærmere innholdet enn de engelske originalene.

sivert.jpg
Jan Sverre Sivertsen

Visuelt sett så var forestillingen tilsynelatende kaotisk og kanskje til tider litt for kaotisk, men også det er kanskje som i selve livet? Jeg synes skuespillerne gjorde en veldig god forestilling ved å ta oss med på hver enkelt sin reise og historie – litt på samme måte som Ane Brun gjør med hver enkelt låt. Spesielt Sara Fellman imponerte med både stemmen og formidlingen. Det er jo i seg selv sterke låter om livet og kjærligheten, men størst av alt er...kanskje livet selv? Stor honnør til musikerne som la et veldig stødig og godt fundament for det hele. 

-

Jan Sverre Sivertsen (49) fra Skåla jobber til daglig med utvikling av opplevelsesturisme og er en gjennomsnittlig kulturkonsument. Han elsker teater og konserter, men får ikke gått så ofte som han ønsker.