- Vi er stolte over å ha så mange dyktige folk med oss på laget, og så er det en bonus at vi får Ane Brun med oss til å snakke om prosessen det er å lage teater av hennes låter, sier teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag. Billettene som lå tilgjengelig for publikum i salen ble revet bort. - Vi er glade for å at alle likevel kan få dette med seg digitalt. Vi håper mange benytter seg av denne anledningen; vi har satt oss som mål at kvaliteten på den digitale opplevelsen skal være så god at du føler at du er tilstede sammen med oss i salen, sier Strømskag.

Dette er en fin måte for oss å gi et innblikk i arbeidet med produksjonen til publikum, sier salgsleder Solveig Dyrnes. - Vi besøker kulturhus i hele Møre og Romsdal på turné med Virvelvind og er glad for å kunne samarbeid om å kunne gi noen glimt fra arbeidsprosessen i teatret ut til hele fylket. Arrangementet strømmes live og blir liggende tilgjengelig i en uke fra arrangementsdato. Det gjør at du kan se det hjemme i egen stue, og får du det ikke med deg akkurat når det skjer har du muligheten til å se det i løpet av uken etterpå. 

Virvelvind er en musikalsk forestilling der mennesker og historier fra Ane Bruns musikk blir levende på teaterscenen. Ane Brun har sterke røtter i Møre og Romsdal og har nå oversatt egne låter til dialekt; ut av disse spinner en musikalsk forestilling om å tørre å se livet og kjærligheten i øynene. Teatret Vårt sitt ensemble på fem skuespillere sammen med et band satt sammen spesielt for forestillingen skal turnere i hele Møre og Romsdal i vår. Premieren på Virvelvind 18. mars i Molde.