Gjermundsen Broch hadde lenge gledet seg over muligheten til å spille Serianna i Slåttekar i himmelen ved Teatret Vårt og ikke minst gledet seg over muligheten til å tilbringe august og september måned på Nordvestlandet. Men av familiære årsaker lar det seg dessverre ikke gjøre.

- Mannen min er opptatt i denne perioden, og med to tenåringsbarn i huset, er det ikke mulig å komme fra. Jeg er imidlertid sikker på at Kjersti Botn Sandal vil gjøre en vel så god, ja, kanskje til og med bedre, tolking av Serianna-karakteren, ler Heidi Gjermundsen Broch. - Det var likevel med tungt hjerte jeg måtte takke nei til turnéen i Møre og Romsdal. Dette hadde jeg virkelig sett frem til.

Kjersti Botn Sandal tar over forestillingene i Molde og Møre og Romsdal
Botn Sandal er fast ansatt på Nationaltheatret i Oslo, og har jobbet ved de fleste teatre i Norge. Hun har tidligere spilt i Peer Gynt på hovedscenen til Det Norske Teatret. For tiden har hun permisjon fra Nationaltheatret.
- Kjersti er en erfaren skuespiller som vil kle rollen til Serianna på en utmerket måte. Hun har lang fartstid fra store scener, har solid erfaring med nynorsk og har jobbet med flere i Slåttekar-ensemblet tidligere. Vi er veldig glade for at hun har takket ja til oppdraget. Med hennes inntreden er vi trygge på at kvaliteten i forestillingen opprettholdes og at vi i tillegg tilfører forestillingen en ny dimensjon sier Rolf-Inge Pedersen Hjelseth ved Teatret Vårt.

Ekstraforestillinger og matiné i Molde Teatret Vårt har, etter en stor etterspørsel valgt å legge ut åtte ekstraforestillinger i Molde. Forestillingene blir i de to siste ukene i september.
- Vi opplever en enorm respons fra publikum og er derfor glad vi kan tilby enda flere forestillingen av Slåttekar i himmelen, opplyser Solveig Mordal Vågen som er salgsleder ved Teatret Vårt. I tillegg har teatret valgt å endre tidspunktet for forestillingen 28. august slik at den nå går som matiné på dagtid.

Slåttekar i himmelen er en samproduksjon mellom Teatret Vårt og Det Norske Teatret.