Teatret Vårt søker 20 voksne statister i Ålesund og 20 voksne statister i Molde som skal danne 10 par i forestillingen Maratondansen. Det kreves ingen forkunnskaper – ei heller dansekunnskaper. Har du har lyst til å være med bak kulissene sammen med et helt team av skuespillere, teknikere og andre teaterfolk – og få veiledning av profesjonell koreograf og regissør? Da er det deg vi vil ha med på laget! 

Statister som er med i forestillingen skal spille par som deltar i en dansekonkurranse – der målet er å holde seg lengst mulig på dansegulvet. Statistenes rolle er å være en gruppe dansere som blir stadig vekk mer slitne gjennom forestillingens gang. Du vil få veiledning av koreograf Erik Kaiel og regissør Thomas Bjørnager, samt at du blir en del av et helt team av teaterarbeidere. 

Under finner du en oversikt over datoer statistene deltar på prøver og forestillinger. Fullstendig plan blir tilsendt. Statister vil bli honorert.  Kom bli med og få en opplevelse for livet! 

Ønsker du å være med eller vil du ha mer informasjon? Kontakt marianne@teatretvart.no | 994 99 119

For statister i ÅLESUND  
10 prøver, 8 forestillinger: 

6.8. Felles leseprøve alle medvirkende.  
18. - 19.8. Danseprøver 
5, 8, 15.9. Prøver 
20.9. Prøve m/foto 
22.9. Pressevisning 
24.9. Prøve m/publikum 
25.9. Generalprøve 
26.9. Premiere 
28.9, 4. - 7.10. Forestillinger 

 
For statister i MOLDE 
8 prøver, 10 forestillinger: 

6.8. Felles leseprøve alle medvirkende. Ålesund. 
25. - 26.8. Danseprøver, Molde 
8.9. Prøve, Ålesund 
22.9. Pressevisning, Ålesund 
Se en valgfri forestilling i Ålesund 
11.10 Prøve, Kristiansund 
12. - 13. 10. Forestillinger Kristiansund 
16, 17, 19, 23. - 28.10. Forestillinger Molde 

Det blir satt opp felles buss til alle prøver og forestillinger utenfor Molde.


Maratondansen - en musikal om drømmer og lengsler
Maratondansen er historien om en dansekonkurranse under depresjonen på trettitallet. Her kan det paret som holder seg oppreist lengst vinne penger eller kanskje bli oppdaget av en talentspeider fra Hollywood. Drømmen om rikdom og berømmelse driver deltakerne lenger og lenger mot randen av det som er menneskelig verdig. 

Handlingen foregår i en komplett iscenesettelse med dansegulv, levende musikk fra eget band, speilkule og palmehagebar. Publikum som sitter rundt dansegulvet får oppleve hva som skjer både foran og bak scenen på dansekonkurransen. 

Vi inviterer til en tidsreise til jazzens barndom. Ole Jørn Myklebust har skapt nye arrangement til en rekke jazzstandardlåter som fremføres av et femmanns stort band i forestillingen. Ensemblet med blant andre Jenny Langlo - som kommer direkte fra rollen som Cosette i Les Miserables på Folketeatret i Oslo, Ina Breivik - kjent for mange som Margot, Sara Fellman, Per Egil Aske og skuespillere fra Teatret Vårt skal danse sammen med 10 dansepar fra henholdsvis Ålesund og Molde. 

Det blir premiere på Høstscena i 2018 der Arbeideren vil være et levende omdreiningspunkt for festivalen midt i Ålesund sentrum. Så flyttes hele musikalen til spilleperioder i Kristiansund og Molde.