Bård Watn med ny musikk til «i-vi», av Fredrik Høyer

Det er mye i Fredrik Høyers «i-vi» som snakker direkte til Bård og det som opptar han i disse dager. For han personlig er fokusområdet på matproduksjon. Hvordan kan vi gjøre det etisk og med et fokus på å bygge heller enn å utarme jorda. Hvordan kan vi fortsette å være her uten å ødelegge? Kan vi komme oss tilbake til det?

Hanne Korsbrekke Askeland portretterer Solveig i Peer på pub!

Kan vi forvente Solveigs Sang på Moldedialekt når Peer på pub besøker Teaterfest? Moldejenta sier Ibsen kan bidra til å gjøre livet enklere og spare deg for en tur til psykologen. Du er ikke alene. Det er alltid noen som har tråkka verre uti enn deg. Denne teksten handler om deg og ditt liv.

Hele 4 forestillinger under Teaterfest

Det tok to år å tenke ut universet og handlingen, så løsnet det plutselig og jeg brukte fjorten dager på å ferdigstille førsteutkast til manus. Peter Drabløs er glødende opptatt av at det er viktig å snakke om ting og å være der for hverandre! Nå aktuell sammen med Astrid Overaa i Skumringstimen.

Svensk aften med Helge og Heine

Heine Bugge lurer på om han fortsatt gikk på ungdomsskolen da han jobbet på Teatret Vårt første gang. Nå er han på gjestevisitt sammen med Helge Jordal, med svensk aften, som starter med Bellmann og fortsetter med en samling absolutte favoritter helt fram til Åkerström og Vreeswijk.

Gisle Børge Styve band gjester Teaterfest!

Bandet ønsker å ta publikum med på en liten reise, og håper de fleste både vil dra på smilebåndet og bli varm i hjertet, og legger til at de lover hyggegaranti, god musikk og et par historier du helt sikkert ikke har hørt før!

Åpning av Teaterfest

Åpning av Teaterfest ved teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag. Utdrag av iscenesatt lesning i-vi og musikalsk innslag ved Bård Watn.

Utdrag Scener fra et ekteskap

Ingmar Bergmans tidløse scenetekst Scener fra et ekteskap møter nye toner fra Pål Austnes og Kristian Johannessen. Kjersti Botn Sandal har funnet frem manuset fra forestillingen og laget et bearbeidet utdrag til Teaterfest. Med musikken og sceneteksten i samspill, borer de seg inn i den eksistensielle fortellingen, ærlig og hudløst. Det blir en nær og direkte lesning om den sårbare kjærligheten i et parforhold. GRATIS

Gratis konsert med Mosaikk

Mosaikk har utviklet et nært, melodiøst og drømmende musikalsk uttrykk med jazz-feeling. Pål Austnes melodiøse sopransaks flyter lett understøttet av Kristian Johannessen på tangenter. Kjetil Gjelstenli på bass legger ankerfestet i det melodiøse landskapet og Espen Krumpolc sitt solide rytmiske bidrag på trommer kompletterer kvartetten.

Om vennskap, alderdom og demens

Møt skuespillerne Astrid Overaa og Peter Drabløs i samtale med professor Else Lykkeslet på avdeling for helse- og sosialfag på Høgskolen i Molde om hvordan det kan være å bli gammel. Else Lykkeslet har deltatt i prosjektet "Dikt og demens" der personer som lever med demens har bidratt til diktsamlingen "Tellagulla". GRATIS

Oversikt over gratisarrangement Teaterfest 2021

Velkommen til Teaterfest 2021 - som også byr på en flere gratisarrangementer i Kafé Kurt. - Og Teatrets Venner er alltid tilstede med et smil og en skål twist til å dele. Vi er ganske stolte over å gi deg denne oversikten over alt du kan få med deg: